Suami tak boleh teman?

Hai. Saya nak tanya, masa bersalin nanti suami tak boleh teman kat labour room kan sebab covid-19? Suami saya nak sangat teman saya sebab ni anak first 😅 Ada cara ke nak bagi suami teman ataupun kena bersalin kat swasta je?

5 Balas

salah categori pula dah 😅 maaf saya bukan cubaan hamil. saya dah 17 minggu pregnant.

adik saya kerja HKL die kate HKL suami boleh temn kat LR je tp wad x boleh masuk.

Kalau nak teman memang kena pergi swasta la

4y ago

terima kasih ye sis

Bersalin kt swasta boleh suami teman.

4y ago

Alang2 bersalin di hospital swasta, sis bole cri yg doc n nurse perempuan. Lebih selesa 👍

xbole teman

4y ago

kena pergi swasta lah nampaknya. terima kasih sis 😊