Air kelapa

26w5d dah boleh mnum air kelapa x?

11 Balas

air kelapa xjadi masalah setahu saya ... lepas bersalin yg tak boleh minum takut bentan ... saya sekarang 20w++ elok je minum air kelapa dah banyak kali dah . siap isi dalam buah tu lagi ... taktau lah kot ikut badan ke apa ..

boleh aje. sy mnum dlu dr 3m. stiap mggu until bsalin. cumanya, bnda ni ikut bdn memasing. try la dlu sikit. kalau x efek leh la enjoy mnum air kelapa ni puas2. lepas bsalin mmg betul kne pantang mnum ayor kelapa.

5y ago

Teringin sgt nak mnum..Aritu bleeding time 3m, tu yg x berani nak mnum..Ni try mnum, mnta2 bby ok..tq mumy bg info😘

X de masalah lah sis nk mnum... Air kelapa tu elok untuk kulit baby... Mnum je... Tp org kata mnum masa nk dkt bersalin bru cantik hasil

Rasanya blh sa dlu pun suka minum Air kpla org tua2 ckp bgs tuk mami n baby tp x tau la lain org lain kesan Nya kn.. Bgs tnya Doc awak

Blh je...awal2 mengandung lagi sy tringin, tp suami x bg, enth knp sy pun x tau....tp dh ahkir2 trismter ne dia bg je klau sy nk minum

Boleh jer sis.. sy minum start drp tri pertama dh minum dah drp anak pertama dulu

Nurse cakap 36 minggu br start minum..tp ada minum gak skrg

Boleh sangat,xde masalah pun. Sy minum seawal 15 minggu.

Boleh dh sis..kandungan dh kuat time tu..

Saya 5w dah minum heehe