sesak nafas

Nak tanya pendapat..saya dah 3 hari sesak nafas ..tapi malam jer..sesak tu sampai rasa dada ni sempit sgt ..sampai kena tido duduk ..tak leh baring.. kalau baring lagi tak dapat nafas ...perlu ke saya ke klinik ..ke ade cara lain.. Saya dah 33 weeks..

3 Balas

sma la sye pon sukar nak bernafas biler mlm biler nak tido sye letak bantal tinggi sikit tido mngiring ke kiri Alhamdulillah lena

Saya pun samaaaa 32 weeks. Sometimes takut tak boleh bernafass sesakkk tp baby aktif sgt pusing2 gerak2 bergegar perut 😂

gastrik tu sy ltak mnyak kapak..n pastu okay.