nak tanya,adakan kt sini yg baru bersalin kt hospital sebrang jaya?apakah suami sudah boleh temankan?

22 jul 2020

6 Balas

alhamdulillah saya dah bersalin,baby dah nak 2 bulan,kt HSJ tak da sapa boleh temankan,,,nak bagi barang pun kena bg dkt guard,memang semua kena buat sendiri,tp alhamdulillah semua diberi kemudahan,,,semoga bakal ibu yg nak bersalin di beri kemudahan aamiin

4y ago

Ok ke awk teran sorg2? Alhamdulillah dah selesai

Sy bln 1 nk brnak sbrg jya nk tnyaa jgak la.. Husb bleh teman x.. Dh sy first bby pngalaman pon xda..sdih la mngdung musim pnykit nie😞😞hrap sgt bleh teman

4y ago

Sy pun bln 4 tahun depan. Harap2 dh ok covid taun dpn. Sy mngandung anak 1st. Rsau nya kalau suami x dpt teman huhu

Hospital kerajaan sekarang suami xboleh teman.. Suami datang utk azankan baby dan ambil uri sahaja.. Pass barang pun dekat guard..

Buat masa skrg semua hospital gov suami tak boleh teman sis. Tambah pulak kes covid tinggi skrg ni.

hmm. sy rasa tak boleh kot sis

Try col hosp sis tanya