xtau nk tulis tajuk apa

2 soalan aku tnya bulan lepas kot sampai skg xda jwpn. Sampai aku lupa tanya apa? Ke mmg xda yg tau nk jwb @ xda sape nmpk soalan aku tu ye?

8 Balas

Selalunya status awk tak naik dkt feed. Tak pun soalan tu kadang2 tak dapat dijawab sbb org tu takde pengalaman ke kan. Maaf kalau terlepas pandang soalan 😅

4y ago

Kann? Selalunya begitu 😁

saya 3 post x pernah berjawab..pnh ada sorg sis tu ckp klu post gambar upt je ramai komen..klu soalan2 ni hanya krik2 je lah..nasib lah..

Nak bagi status naik kat feed tnya soalan dan komen juga. Sbb soalan yg xda komen xkan naik kat feed. Mcm status awak ni. 😆

4y ago

Kannnn... Itu psl status sy ni sy cuba skali dgn komen. Ramai dah nmpk post ni alhamdulillah sy tidak keseorangan 😂😂

Kalau post ni pun xda yg komen apa², makna nya aku sorg² je selama ni rupanya🤣🤣🤣 adoiii xfhm

4y ago

🤣🤣🤣🤣

Oh..msti mcm tu kh?pttlh sy pn tggu2 post sy kena komen😅 Rpany kena ada taktik. .

Lain kali tulis.. aku tanya apa kabarrrrrr... semua...😅😅😅☺☺

4y ago

Hahahahahahahaha 😆😆

hehee soalan apa tu dear ?

4y ago

hehee okay. selamat ya

😅😅😅

4y ago

betul..org terlepas pndg kowt .. 😁