Hi nak tanya, boleh buka buku pink berapa minggu ye?

2 kali buka buku pink awal 5 minggu gitu lepas tu gugur gi klinik kena marah dengan doc kenapa buka buku pink awal😢

33 Balas

Sy buka buku pink time 1week , dctr yg sru buka sdngkn sy kata bukn awl ke org kata xpe lbih awl lbih baik 🤷‍♀️ ... dn brpa kli p scan baby tak nmpk2 dorg nk mrh pun tak boleh sbb dorg yg sru 🤷‍♀️ ... tngok tmpt juga kot ade dctr ok ade tak ok , mcm kakak sy dkt sabah dia buka buku pink usia baby 5bulan , elok je x kna marah pun