Hi nak tanya, boleh buka buku pink berapa minggu ye?

2 kali buka buku pink awal 5 minggu gitu lepas tu gugur gi klinik kena marah dengan doc kenapa buka buku pink awal😢

33 Balas

Sy buka buku masa 7w. Tapi sblm tu scan swasta, mntak tvs. Nampak kantung, baby n heartbeat baru call kk. Dorang pun tnye ada cek dkat swasta tak. Sy dah bawak siap2 semua. Klinik swasta tu siap buatkan report sbb sy ada cyst n mntak buka kan buku awal. So terus buka buku cuma sticker kuning sbb asma n cyst. Alhamdulillah skrg nak masuk 17w