jatuh

2 hari yg lalu, xsmpai 2 minit sya jalan2 smbil megemas dapur tiba2 pandangan start kabur dan berputar. lalu sya jatuh pitam. tapi sya tersedar smula dlm 1-2 minit slepas itu. sya dah terbaring atas lantas. dah 2 kali klinik nurse kata hb sya normal. adakah itu biasa terjadi? sya dah 15minggu

4 Balas

Sye mse second trimester pn mcm tu.. selalu gelap mate.. tp xde lg la smpai jatuh n pitam terus.. sbb bile mate mule nk gelap n rse melayang tu.. sye cepat2 ddk n minum air.. smpai la rse elok balik bru gerak slow2

ye..normal..sy awl pregnant pun mcmtu...tp sbb dah biasa pitam jd xla kalut sgt.cuma.risau jg la sbb kli ni ada baby.. cuma kne lah brjg2 lpsni. klu buat krja tu jgn laju2.. klu nk bgun dr dduk atau baring kne slow2..

Mabuk tu. Antara simptom ibu mengandung. Apepun minum air banyak dan banyak kan berehat

Alahan kot tu Biasalah setiap org lain2 alahan dia Sis kena banyak rehat