Hamil

Baru² ni saya pergi klinik cek upt sebab tak tahan dah 2 minggu asyik mual² .. haid terakhir sya 31/1/2020 .. so sya gagahkan diri pergi klinik dan keputusan upt sya potitive .. doktor cakap kandungan sya masih awal baru 2 minggu . Persoalan nya .. adakah saya disahkan hamil atau sya perlu tunggu sehingga 4minggu dan buat upt semula ? Sebab melalui pembacaan sya kandungan 2-3 minggu ibu belum disahkan mengandung . Betul kah ?

1 Balas

cuba pakai clearblue sis... dpt detect bape weeks.. sy p KK dia bgtaw bru 5 weeks.. nt nk try juga pakai clearblue.. 😉