confused ! ☹️

2 hari lepas saya ade brtanya di sini tentang test line kabur , dan saya tak tahu sama ada saya mengandung ataupun tidak . pada hri ni , pendarahan berlaku ( seperti period ) . adakah saya period ? adakah saya tak mengandung ? please help me . situasi ni hampir sama mcm sebelum ni . hari yg sama pendarahan berlaku sebelum ni waktu saya keguguran .

8 Balas

celup upt sekerap mungkin sis.. sebaiknya setiap hari.guna upt yg bgus. plbgai jnis brand pun xpa. awl kehamilan mmg akn kabur/ samar.. dan ia akn mkin jelas dan terang. pendarahan tak smstinya period..boleh jd tnda penempelan brlaku. ttp klu upt yg dicelup urin makin kabur dan makin kabur..kmgkinan belaku chemical pregnancy..iaitu keguguran awal. bila kita hamil..hormon hcg dlm bdan akn wujud dah..jika period lewt sehari dua mgkin upt masih samar..tp lama kelamaan hcg akn mkin brtmbh dlm bdn. puan lewt period berapa hri dah? uji upt berapa banyak kli? guna clear blue sbg lgkah pling cepat dn tepat. nk lg yakin prgi hospital buat ujian drh. beta hcg utk kesan pngkatan hormon hcg tu. doc akn bekalkn ubat yg ssuai utk kekuatan rahim...tp klu mmg dah baby xkuat..maka akn trunkn dia..klu kuat.. insha'Allah.

4y ago

Hari ni sy check negative, maybe sy mmg period .

sama macam saya. 29/4/2020 cek upt positive. tapi makin lama upt makin kabur. 19/05/2020 keluar darah macam period. confused. gi klinik scan dr cakap tak pregnant. and rahim elok cantik je dr cakap.

4y ago

macamana tahu gugur sis?

X menjadi tu. Sbb tu klu line kabur ni jgn letak harapsn dlu. Repeat smpi btl2 terang. Sy pnh kena jgk mcm tu. Semoga ada rezeki lain nnt insha Allah.

4y ago

betul tu ! selagi tak terang jangan cuba mengharap . tapi saya ni selalu je excited. tak de baby lgi . heheheh

Sama mcm sy hr tu... akhirnya hilang tanda tanya bila keluar drh (period)

4y ago

Aamiin..

Mgkin chemical pregnancy

4y ago

tapi chemical pregnancy tu ape 😅

Sabar mgkn blm reziki

4y ago

sy fhm klau blm rezeki sy , tpi skrg sy confused

Belum rezeki tu

4y ago

Insyaa Allah , suatu hari nanti 😘

Cp kot sis..

4y ago

Chemical pregnancy