Pendarahan

Assalamualaikum saya kebiasaaan period 7&8 hb.. tapi harini 3 hb ada darah keluar dan sakit perut, adakah ni tanda implantasi, keguguran ataupun period. First time jadi sebab saya baru saja kawin 2 bulan. Boleh tolong bagi yang ada pengalaman

3 Balas

kalau darah keluar mcm wktu period..bermkna tu period...klau darah kluar bukn mcm wktu period slmni...tu sy xpasti

pendapat saya mcm period sbb kemungkinan cycle awak lbh pendek dari sebelum ni. perubahan hormon kot

period la tu. normal je bru kawin period jadi lari sbb hormon mula berubah.