boleh bagitahu adakah sy ni mengandung atau tak sebab ada 2 line yg satu terang yg satu kabur

17 Balas

Mengandung tu sis, saya lagi samar dari sis, terus beli clear blue tu naik prgnant. Sis dah berapa weeks, kalau 4 weeks masih awal lagi, takut scan tak nmpak je. Kalau nak tengok kantung dalam rahim week 5/6. kalau nk tngk skli heartbeat week 8+

sy pon dpt cmtu tp lps smnggu g klinik scan x de ape2 cek upt kat klinik pon jd negatif...mmmmm..down rse..mkin lain org lain kot...

2y ago

hormon hsg masih rendah

Pregnant ni. Masa saya negative dulu, mmg kosong mcm putih kertas even sukuh gune lampu. Kalau terang line cmni, confirm positive.

Tahniah sis 🤰🏻💞 jaga kandungan baik ii masih awal tu , jgn buat kerja berat jaga mkn , mkn asid folid . 🫶🏻❤️

2y ago

sy cek dekat makmal negatif tpi cek upt dekat rumah positif

sy pun x psti sy hamil ke x...sbb nk tunggu tarikh period masih lama...2mggu lagi...ke sebab dlm waktu subur dia naik 2line

2y ago

aamiin...semoga rezeki sy...mksih sis

Positif mengandung tp repeat lg lepas 2minggu,cfirm naik dua line lajuuuuu,sy pun mcm ni,heheh

2y ago

Xpasti pula kalau keluar darah coklat,better sis pergi klinik swasta..sy rasa sy pun ada tp shari ja dan x bnyak cuma mcm berbekas dkt pantyliner,biasanya itu tnda sy dtg bulan,tp shari tu sj lps tu xda dtg bulan pun smpi sy cek upt..sbb sy jenis haid kdg2 x tratur..

Positif tapi kalau nak nampak terang lagi beli upt brand dip n tell

sy pon mcm awk kabur...lepas seminggu.. turun darah...

2y ago

tapi doktor bagitahu kantung ada tapi masih kecil sgt

Tahniah .. mengandung tu 🥰🥰

pregnant lah tu. saya pun kabur

2y ago

iyee kwn sy pun jangkitan kuman pd rahim scan ada kantung. kalau x yakin tggu je lg 2/3 bulan