Period tak tally

2 bulan ni period tak tally dengan tarikh seblum ni ? Knpe ye?? Ada kemungkinan nk pregnant ke ? Mmg berharap sangat ..

6 Balas

sy pun lepas berkahwin jd mcm tu sis. but after 10month of marriage baru ada rezeki 😬 perubahan hormon kata org hehe .. in shaa Allah, bila tiba masanya, lekat laa tu. berharap tu boleh, tp jgn terlalu sgt, takut nnt jd sedih dgn diri sendiri. keep positive, and usaha selagi boleh 😊

Sy ada kawan macam awak. Baru2 ni dia pergi klinik, doc bagi ubat untuk lancarkan period dan scan rahim.

insyaallah ada rezeki nnti sis ..

insyaallah klu ade rezeki x kmna

perubahan hormon kot sis

perubahan hormon