Tarikh due date sebenar

Minggu ke berapa ye dr akan bagi tarikh due date sebenar? Sebab everytime checkup semua tally dengan tarikh first day period. If tally tarikh takkan berubah ke?

2 Balas

klu period normal cycle, due date sbnr ikut kiraan period . klu scan tu lari2 seminggu dua is normal..cuma bila lari jauh sgt tu dktr akn check balik.

due date dh tetap rujuk muka depan buku pink. setiap kali c/up due date akan berubah sbb ia bgantung kpd saiz baby.

11mo ago

Selalu kan ada dua due date, satu ikut tarikh first period tu. And setiap scan baby besar sikit dalam seminggu dari due date period tu. Lari dalam 3/4 hari macamtu. Saya punya satu je nurse tulis