twins

2 ari g scan kt hspitl dgn kk nmpk ada 2 kantung tp 1 kantung ada heart beat 1 lg xnmpk..dr suh repeat scan lg sebulan utk tgk kantung 1 lg tu..

3 Balas

Alhamdulillah sis,same mcm sy tp syg 1 kantug sy gugur sbab xcident so skarag bertahan 1 je mmbesar dgan sihat dh 17 weeks.. Semoga twins sis mmbesar brsame hingga lahir 😊

4y ago

Nk tanya, kalau kantung 1 lg tu gugur, dia keluar mcm keguguran biasa ke.. Yg 1 lg x terancam ye