mengandung lagi tapi anak masih kecil

2-3 harini tak sedap badan & missed period , tergerak hati nak buat pregnancy test , tahu tahu double line 🥺 hehe syukur Alhamdullilah , tapi anak masih kecil , anak baru 8 bulan lebih , siapa ada pengalaman macam saya ? anak masih kecil tapi mengandung lagi , agak agak nanti kalao bukak buku , nurse marah tak gap mengandung tak sampai dua tahun 😩

mengandung lagi tapi anak masih kecil
2 Balas

Ank no 3 sy bru 10 bln sy preggy lg..pikir jugak kn nnti nurse bebel ke ap tp redah jela.. 12w nnti bru mula checkup..

sy on gitu dlu ..ank bru 8 bulan..udah mngandung lg...doc xckp pe..lg pn sy chekup kat swasta stiap kli ngndung...