baby bump

19w3d❤#firstbaby?

baby bump
14 Balas

Samalah baby kitaaa 💕💕semoga terus sihat. Aamiin. Baby aktif waktu malam kan? Sama jugaa. Hahaaha. Jam 10.30, 11.30 die aktif betul kick

5y ago

Amin sis❤.yaaa mlm startt 12 .x bole tidoq sampai 4 pagi mcm tu baru tidoq .dgn sakit belakang lagi ,kaki bengkak😞...dia akan respon bila panggil😍

Tahniah 19w dah nmpak baby bump comel sy 19w perut masih kecil lagi dan semua tegur tak nampak mcm preggy. Kdang risau fikir sbb baby first .

5y ago

Thankyou sis💕..Kalau berat baby sama dgn weeks bby .x dak masalah .means baby membesar dgn sihat..sometimes dia ikut badan jugak .mcm saya kecik dari first x nampak mai 19weeks baru nampak baby bump bulat😊..semoga baby kita sentiasa sihat Aminn..sis jgn risau lama2 mesti nampak😘

K fay 15.11 baby no 3..siang2 ni dia aktif. Mlm2 xpulak..so ibu Masih tdo nyenyak 😂

5y ago

Kdg2 xbole tdo sbb panas je..tukar2 posisi selesa betol2 bru nyenyak tdo..

Congratulations chomel nya 19w dah nampak besar, saya besar Tue baru 31weeks

5y ago

Thankyouuu sis❤.Saya dari first x nampak .mai 18 weeks baru nampak perut.lagipun saya pendek bila dah nampak baby bump semua tegur😂

Alhamdulillah.. Wahhh comeii😄 jaga kesihatan ya ibu..

Whoa sama pulak. Due date 17/11 jugak ke? 😁

wah sama kita..18/11..can't wait❤

5y ago

baby boy💕

Tahniah, comel nnti bby tu mcm mommy dia

5y ago

Thankyou so much sis❤

xsba nmpk bbybump mcmni hehe

Sho cute👶🏻👶🏻👶🏻