due

19 hari lagi sebelum due . Ada kata2 semngat tak ? Maklum lah . Baby first ..

1 Balas

Saya doakan semoga sis mudah bersalin. Belajar cara meneran yg betul supaya tak banyak jahitan. Amalkan zikir nabi yunus setiap hari. LA ILAHA ILA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINNAZZALIMIN. Bersalin memang sakit,tp bila baby da keluar,hilang semua rasa sakit. Apatah lagi ketika baby diletakkan kat dada ibu lepas bersalin,satu perasaan yg sukar d gambarkan. Happy sgt2

5y ago

Aamiinnn. Tq sis