Preparation

Hai mommies?? Dekat sini ade tak yang due date bulan 7 nie.. Mommies semua dah buat preparation ke belum..boleh bagi tips tak..maklum lah anak first masih belajar lagi..hehehehe

2 Balas

Sy due 21/7. Alhamdulillah dah siap packing barang hospital baby sejak dr 33w lagi. Hehe. Boleh refer list dlm app ni sis

Saya pun anak pertama due 15/7 nanti .. Alhamdulillah Dah siap pack bag baby dan saya hehe nervous teruk dah ni haha