Berpantang Keguguran

18hb nov lalu sy bt abortion sbb janin xjadi. Kandungan mstu 12/13mggu kot.. So, soalan sy boleh tak sy mkn bubur nasi+telur masin. Tq.

3 Balas

Boleh sgt, x perlu pantang mcm org bersalin sis sbb baby kecik masa miscarriage kan. Cuma rehat betul2 utk 2 weeks, mkn yg berkhsiat. Pntang suami jugak bg rahim sihat dulu

4y ago

Sy sempat period skali pastu pregnant 😁 kiranya jarak dlm sebulan kalau x silap. Pegi bukak buku pink nurse tegur sbb pregnant rapat 🤣 Risiko sebenarnya. Sebaiknya after 3 kali period, bg rahim sihat dulu. Sy x sabar nk baby, family pulak asyik tanya 😁

Boleh jem xd mslh pn.

Boleh