Pening sgt

Hi korg,sy nak share.2hari lepas sy puasa.masa berbuka sy mkn telur masin dan daging sbb teringin nak mkn. Lepas mkn 2jenis tu sy rasa peningg sgt2 smpai esok tu sy x puasa sbb masi pening.pastu smlm sy berbuka bubur lambuk.1sudu je terus sy muntah balik sbb byk lada hitam..harini pula tak puasa sbb badan lemah..harap baby ok..rasa lama dah x makan nasi. Tpi tu lah kalau mkn nasi mesti muntah balik. #firstmom #firstbaby

1 Balas

u ada darah tinggi ke? makan masin2 tak boleh kot

1y ago

takde pula..selalu okay je mkn.. bila preg ni je jdi x bole pula..