Telur Masin

Hi...sy bru dlm 4 weeks pregnant...nak tnye...blh x mkn telur masin yg letak dlm bubur?

2 Balas

Kalau ikut nasihat doctor sy dulu ni, dia bagi je makan semua makanan 😅😅even nenas pun takda masalah, cumanya jangan berlebihan. Dan kena tengok juga history keluarga u samada ada yg pernah bermasalah kalau ada makan certain makanan semasa hamil.

Sis, dalam App theAsianparent skrg boleh check makanan apa kita boleh makan atau tidak masa hamil. sis buka bahagian "Makanan & Nutrisi". Saya check situ telur masin ni tak galak sangat. Boleh kalau nak makan, tapi jgn byk