How many weeks ?

18 may saya keguguran 5 minggu Saya period 11 june . Sekarang saya pregnant balik . Agak agak saya dah berapa weeks ya ?

9 Balas

Tahniah sis! Saya cuma ingin berkongsi, fyi. saya miscarriage pada 15/6. Kandungan 7weeks. Period pertama selepas gugur 15/7 selama 6 hari period. Dan skrang saya sedang menghitung hari... Berharap terisi yg baru. Doakan saya yea sis. Teringin nk macam sis. Mengandung semula🤰

5y ago

innsyaallah . orang kata lepas keguguran senang lekat . depends jugak kot .. semoga ada rezeki kita semua 💕

Kira dr first day last period. Boleh set dlm app ni

5y ago

Jika 11.6 1st day last period, set date tu kat app ni

Tahniah. Take care. Semoga baik2..

Tahniah awk.. bru lg tu.. jga diri baik2..

5y ago

terima kasih 💕

4 minggu inshaAllah. Tahniah!

Congrats... Take care tauu

Congrats and take care!

Tahniah sis! Jaga diri yaa

5y ago

Sesamaa😘

Gayanya macam 3-4w