durian

14w boleh ke makan doyan

19 Balas

Try mkn sikit dulu ye.. Pengalaman sy dulu.. Teringin sgt nk mkn durian.. Beli sebijik je.. Konon nk mkn satu ulas je.. Suami kopekkan.. Die letak pulak depan sy sorg2.. Bedal satu bijik terus.. Haha.. Sedap punye pasal kan.. Pastuuu... Sekse betul muntah2.. Terasa keluar semua haba panas dlm badan😂😂😂

Buat jamah seulas 2 boleh sis.. sme dgn sy jugk pgnen thn lps, sy pn bedal jgk.. ble dh dpt mkn tu, allah..nikmatnyaa..❤️❤️.. tp bnyakkn mnm air ok.. buat2 rasa kt tekak, hlgkn ngidam tu😘

Ngidam ek sis.. sye pun pantang npk durian, msti soh suami beli.. tp mkn dua ke tiga ulas je sehari.. xlebih.. takot panas.. 😅😅

sy 16w teringin nak makan doyan.. tp risau sebab sepupu seulas je dia makan ..lepas tu gugur.. x silap kandungan pun lebih 4 bulan

Saya makan waktu preggy dulu OK. Maybe org tak sama. Nak tahu ambil 1 ke 2 ulas sahaja. Buat hilang teringin huhu

Makan 2 ulas cukup..sebab tinggi gula..n jgn makan nak dkt2 checkup..nanti gula dlm kencing sangkut..😄

Sy pn tringin ngidam mok mkn.. smlm tmimpi2 mkn durian.. Allah.. sedap nya.. #mkndalammimpi 🤭

Sye dh 22 minggu pon xberani nk MKN lagi...😅...ada rezeki tahun depn jelah makan...🤭🤭

Saya 18min dh makan, makan nnty dah habis musim kempunan pulak tapi berpada2 laa

Boleh.. kalau risau, mkn utk 2-3 ulas utk hilangkan teringin je..