ALLAH BAGI PINJAM 8 MINGGU TANPA SEDAR KEHADIRANNYA SETELAH HAMPIR 3 TAHUN MENUNGGU

1/1/22-7/1/22 sangka kan period rupanya dah bleeding tapi tak tahu 8/1/22 sakit sangat bahagian bawah perut tapi tahan lagi (tapi still sempat pegi jalan pasar malam)... 9/1/22 pukul 3 pagi sakit sangat sangat dah tak senang duduk tetiba rase sesuatu keluar macam poppp..(masanie dah tukar pad tengok ade sesuatu bende pelik dekat pad).. 3.30 pagi tak tahan darah banyak sangat pastu husben ajak pegi kecemasan...so pegi kecemasan dengan sakit perut sangat sangat nie tunggu lama jugak lah daftar tuh.. dalam bape minit tuh nurse panggil tanya kenapa apa semua and then dia nak cucuk ubat tahan sakit... Lepas cucuk tuh nurse suruh tunggu dekat luar nanti doktor panggil... Setelah sekian lama tunggu doktor panggil... cerita lah balik dekat doktor tuh yang sebelum datang tadi ade ketulan atas pad and tau doktor cakap ape... Dia cakap ''ohh itu normal puan'' tanpa check apa apa ye.. sebelum balik doktor pesan kalau rasa bedebar datang balik saya nak tambah darah merah..(doktor bagi ubat tahan sakit dengan paracetamol)... 10/1/22 makan lah ubat tahan sakit dengan paracetamol tuh tapi hilang dalam 10 minit gitu je... Pukul 2 husben balik keje ajak pegi klinik swasta(yang selalu check and amik ubat kesuburan)... Dari situ lah tau sebenarnya dah keguguran ..

ALLAH BAGI PINJAM 8 MINGGU TANPA SEDAR KEHADIRANNYA SETELAH HAMPIR 3 TAHUN MENUNGGU
2 Balas

Kenapa nurse gitu gitu je ceknya 😣 bahaya bethol, ghisau aih. Semoga tabah kak

2y ago

tak tau lah mungkin mengantuk kot ..terime kasih awak 🤭

InsyaaAllah ada lagi rezeki lepas ni

2y ago

insha'Allah aminn semoga ada rezeki saya lagi