Excited tengok ?

10.10 11. 11 12. 12 blm tahu lg Hanya mampu tgk ja ??? Alhamdulillah setakat ni ada insan² hamba Allah yg baik hati sudi ringankan beban sis. Sudi hadiah serba sedikit brg keperluan baby.. syukur ?semoga kebaikkan d bls dengan kebaikkan...

Excited tengok ?
7 Balas

Sy wlupon ada duit dlm acc.. Tp xrasa pun nk membeli apa2 dkt shoppe, lazada ni. Mmg xterjebak... Sbb pk byk lg nk pkai duit utk bln2 ke dpn nti. Mmg skrg tgh berjimat kaw2... Baju baby pun pilih yg murah2 je. Risau nk bersalin nti lg byk nk pkai duit.. Dgn bil hspital (pilih gov je), carseat, brg2 dlm pantang. Blm msuk lampin baby semua tu lg... Risau je rasa.

Boleh beli brg2 baby mse sale 10/10, 11/11, 12/12... Byk blh jimat sbb mmg murah bkn shopping sje2. Cari yg perlu pakai... Dan cbe susun beli sket2. Sy pun buat mcm tu... In Shaa Allah tk terasa terbeban. Rancang brg apa yg perlu dibeli dlu atau tidak...

Terjebak sgt dlm sale ni .. xboleh tgk baju kiut miut ni .. geram .. kadang xberkaitan pon beli .. haha .. dugaan sale ni .. rsa mcm nk uninstall ja shoppee ni ..

Semoga dipermudahkan urusan dan dilimpahkan rezeki barakah

Mostly harga sama je.. Takde sales sgt pon..

Sis preg berapa bulan skrg?

4y ago

Sama2

Aaamiinn.