perlukan bantuan

sya mohon bantuan kepada mom d luar sna yang sudi dan ikhlas ..sy mau jumpa doktor sb kandungan kurang baik tapi tiada duit..😢sy 3 bulan tdk berkerja ..harap ad hamba allah yang sudi terima kasih hny allah saja yang tahu prsaan sy😥😥 #pleasehelp yang sudi boleh wsp sy 0164007371

6 Balas

sy nk tolong..tapi sy pon kurang berkemampuan sis..sy doakn sis dapat bantuan suatu hari nanti ..semoga ada hamba Allah yg tolong sis..ye Aamiin. sy doakan anak sis kembali sihat dgn adanye izin Allah... Aamiin

3y ago

Aamiin sis.dipermudahkan ...💓

Mungkin puan boleh sertakan nama & no. Acc yang sah serta no. Telefon. InshaAllah mommies yang berkemampuan dalam TAP boleh direct contact puan.

3y ago

ya btul juga sis tapi lupa letak d sb kan serabut tak tahu nak minta pertolongan gn spa...selama hidup first time lh mohon bantuan cm ni ..tq sis sb ingat kan sy🙏🏻

Puan boleh cuba mohon bantuan di kawasan jiran setempat https://kitajaga.co/ . Semoga dipermudahkan segala urusan

Knpa xg kk? Klo ada mslh. Doc kt kk akn bt surat refer ke hosp.

Puan tak g kk ke? Kk cakap mcm mana?

semoga ada rezeki