Apa perlu sy buat? 1 hari seblum raya hj dpt results ni Ikut apps sy msk 7 week Sy tahu dah lmbat ke

10 tahun TTC. Spj 10 tahun ni kali pertama naik double line. Dh berpuluh upt buat. Alhamdulilah. Skrang masih tak percaya..betul ke. Dah pegi klinik, tp doktor tak scan lagi. Lepastu doktor tak comment byk.. Dia suruh tggu..skrang alahan cuma pening2 ringan je. Semput n batuk xilang dah masuk 3 mggu..sbb pembawakan ke..

Apa perlu sy buat?
1 hari seblum raya hj dpt results ni
Ikut apps sy msk 7 week
Sy tahu dah lmbat ke
4 Balas

alhamdulillah tahniah awak 🥰. period awak regular ke? lagi 2 minggu pergi klinik untuk scan. buat masa ni, just jaga diri jaga makan, jaga kesihatan ye ☺️

3mo ago

ok..trime ksh awk

tahniah sis..mcm da 6w+ tu rasa dah boleh scan awal samada kantung dlm rahim atau luar rahim.jgn skip folic acid dan susu ya.happy your journey pregnancy..

3mo ago

kte minum susu fresh milk blh ke..atau ada susu lain

boleh pg klinik swasta utk buat scan cnfirm pregnant..7week dh nampak kantung dalam rahim...

3mo ago

yeke..ok...risau pun ada

sis bila last period?