Upt berulang kali +ve, scan -ve, darah -ve

Hi saya perlukan sangat pendapat semua. Period sy tak teratur boleh 6 7 bulan tak dtg. Upt berulang kali 3 mggu berturut +ve line samar² tapi tetap nampak jelas. Dah scan takde kantung, dinding rahim je tebal. Ujian darah pon dah buat tapi result tak pregnant. Ada yg tahu kenapa upt byk kli macam tu? Sy dh buat btul and stiap pagi. Lbih 10 upt juga dua line. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

kawan sya pena jga 2 thun x period tpi +ve... mngkin masih awal utk scan... tnggu lagi 2 weeks check scan smula

Sis pkai upt yg brbeza brand ke stu brand je?

2y ago

pakai 1 brand je cuma dri dlu tak pernah lgsg naik dua line. boleh jdi pnyakit mcam cyst ke pcos detect ke sbb period lama sgt xdtg?