Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!

10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote dari Mothercare! Ikuti cara mudah ini:  Ikut theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia di laman sosial Instagram dan Facebook Mothercare Malaysia. Cari perbezaan dan kongsikan jawapan anda pada ruangan komen post rasmi DI SINI. Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 29 Januari 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Pemenang perlu mengemukakan kad pengenalan (IC) untuk proses pengesahan - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang.

Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!
150 Balas

My Answer: 1st Row, picture on the left has to 10 bottles of Snapkis Baby Face & Body Lotion, picture on right has 9 bottles of Snapkis Baby Face & Body Lotion and 1 Snapkis Head to Toe Wash on the 4th bottle from the right. row 2 and row 3 there is no difference.

jawapan: perbezaannya adalah digambar pertama sebelah kiri ada 10 botol snapkis baby Face dan body lotion. gambar kedua pula sebelah kanan ada 9 botol snapkis baby face dan body lotion dan 1 botol snapkis klbaby head to Toe Wash. done follow Ig and Fb ❤️

Answer: At the 1st row of the 7th count of the bottles, Snapkis’s Baby Face & Lotion on the Picture 1 being replaced with Snapkis’s Baby Head-to-Toe Wash on the Picture 2. And that’s it! Hope I’m gonna be among 10 winners! Cross fingers 🤞❤️💕

Bezanya bahagian row atas gambar kiri ada Snapkis Baby Face & Body Lotion sahaja, tp gambar sebelah kanan ada sebotol Snapkis Baby Head-to-toe Wash (4 dari kanan)🧡 Done all steps😘 Semoga ada rezeki keluarga saya untuk dptkan hadiah dari Mothercare💕

JAWAPAN BAGI PERBEZAAN ANTARA GAMBAR 1 & GAMBAR 2 1)PADA GAMBAR 1 10 BOTOL SNAPKIS BABY FACE& BODY LOTION 2)PADA GAMBAR 2 9 BOTOL SNAPKIS FACE & BODY LOTION 1 BOTOL SNAPKIS BABY HEAD TO TOE WASH DONE FOLLOW FACEBOOK DAN INSTAGRAM @MOTHERCARE MALAYSIA✅

Jawapan ❤️ Baris pertama gambar 1: 10 botol produk Snapkis Baby Face & Lotion. Baris 1 gambar 2: 9 botol Snapkis Face & Body Lotion 1 botol Snapkis Baby to toe wash. Baris kedua gambar 1&2 (tiada perbezaan) Baris ketiga gambar 1&2 (tiada perbezaan)

Perbezaan antara dua gambar tersebut, dalam gambar pertama terdapat 1010 Snapkis baby head-to-toe wash travel size. Manakala dalam gambar kedua terdapat 9 snapkis baby head - To - toe wash travel dan 1 snapkis baby face and body lotion travel size . 🥰

JAWAPAN : Pada Rajah 1 Terdapat 10 botol SNAPKIS BABY FACE&BODY LOTION Manakala di bahagian Rajah ke 2 terdapat 9 botol SNAPKIS BABY FACE&BODY LOTION dan 1 botol SNAPKIS BABYHEAD TO TOE WASH baris yang ke2 dan ke3 pada kedua dua rajah tiada perbezaan .

Jawapan: Baris PERTAMA gambar 1 - 10 botol Snapkis Baby Face & Body Lotion Baris PERTAMA gambar 2 - 9 botol Snapkis Baby Face & Body Lotion - 1 botol Snapkis Head-To-Toe Wash Manakala di baris KEDUA & KETIGA untuk kedua-dua gambar, tiada perbezaan.

Gambar no 1 barisan pertama Ada 10 botol snapkis face dan body lotion. Gambar no 2 barisan pertama Ada 9 botol snapkis face &body lotion Dan 1 botol snapkis baby head to toe wash barisan ke 2&3 tiada perbezaan Done follow Instagram n FB