Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!

10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote dari Mothercare! Ikuti cara mudah ini:  Ikut theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia di laman sosial Instagram dan Facebook Mothercare Malaysia. Cari perbezaan dan kongsikan jawapan anda pada ruangan komen post rasmi DI SINI. Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 29 Januari 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Pemenang perlu mengemukakan kad pengenalan (IC) untuk proses pengesahan - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang.

Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!
150 Balas

Baris pertama gambar 1 ( 10 botol Snapkis Baby Face & Lotion) dan baris pertama gambar kedua ( 9 botol Snapkis Baby Face & Lotion dan 1 botol Snapkis Baby to Toe wash) Baris kedua dan ketiga gambar 1 dan gambar 2 tiada perbezaan Done follow Ig the asianparent dan Ig mothercare dan Facebook mothercare

Jawapan: perbezaan antara baris 1&2 Baris pertama kiri ada 10 botol snapkis face & body lotion . (Manakala) Baris pertama kanan ada 9 botol snapkis face & body lotion, dan pada kedudukan ke 7 ada terselit 1 botol Snapkis baby-to-toe wash Baris kedua dan ketiga kiri dan kanan tiada perbezaan 😍🤍

jawapan perbezaan antara gmbr 1 & 2 : gmbr 2, baris pertama, botol ke 4 dr kanan adlh botol snapkis head to toe wash, sedangkan di gmbr 1 baris pertama tu semua nya botol snapkis face & body lotion done follow & like TAP & Mothercare, semoga ada rezeki utk ank saya yg bakal lahir syawal ini 🤗

Jawapan : Perbezaan antara gambar 1 dan gambar 2 ialah botol snapkis face&body lotion dan snapkis head to toe wash 🥰 ✅ selesai follow dan like TAP dan Mothercare semoga ada rezeki saya untuk menang peraduaan kali ini dari TAP dan mothercare 😍

Jawapan : Baris pertama gambar 1 - 10 botol snapkis face & body lotion Baris pertama gambar 2 - 9 botol snapkis face & body lotion - 1 botol snapkis baby to toe wash Baris kedua gambar 1 & 2 - Tiada beza Baris ketiga gambar 1 & 2 - Tiada beza ✅Dah follow ig & fb TAP serta mothercare MY

Jawapan: perbezaan antara baris 1&2 Baris pertama kiri ada 10 botol snapkis face & body lotion manakala baris pertama kanan ada 9 botol snapkis face & body lotion, dan pada kedudukan ke 7 ada terselit 1 botol Snapkis baby-to-toe wash Baris kedua dan ketiga kiri dan kanan tiada perbezaan

Gambar 1 menunjukkan 10 botol Snapkis Baby Face & Body Lotion, gambar 2 pula hanya 9 botol Snapkis Baby Facr & Body Lotion dan 1 botol Snapkis Baby Head to Toe Wash yang diletakkn pada kedudukan ke 7 dari kiri. Done follow IG the asianparent MY & Mothercare MY dan Facebook Mothercare

Jawapan: 1. Baris pertama Gambar 1: 10 botol produk Snapkis Baby Face & Lotion. Manakala Gambar ke 2: 9 botol produk Snapkis Baby Face & Lotion dan 1 botol produk Snapkis Baby to toe wash. 2. Baris kedua gambar 1&2: Tiada perbezaan 3. Baris ketiga gambar 1&2: Tiada perbezaan

JAWAPAN : PERBEZAAN GAMBAR 1 DAN 2 IALAH 1 BOTOL SNAPKIS HEAD TO TOE WASH DIANTARA 9 BOTOL SNAPKIS FACE & BODY LOTION DI BARISAN PERTAMA ✅😶‍🌫️ DONE FOLLOW @THEASIANPARENT.MY FB & IG @MOTHERCARE FB & IG ✅ SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ANAK KEDUA, INSYAALLAH

Perbezaan : 1 *Gambar Kiri : Barisan atasan kesemua 10 botol adalah Snapkis Baby Face & Body. *Gambar Kanan : Barisan atas 9 botol Snapkis Baby Face & Body dan 1 botol Snapkis Head- To- Toe Wash (kedudukan :di botol ke 4 dari kanan) IG : kyza.hamzah FB : khiza hamzah