Baby 1tahun 3 bulan belum pandai jalan normal ke?

1 tahun 3 bulan

8 Balas

anak sy 1 tahun 3 bulan pon baru pandai nk berjalan. alhmdulillah dah bnyk langkah jugk... refer jugk hospital... mulut potpet jugak tp blom pandai ckap perkataan.. gigi da bnyk.. taring pon da tumbuh...

baby ade berdiri dan jalan sambil pegang sofa ke? kalau ade tu dah cukup elok.. tapi kalau baby xde berdiri langsung, kene check doc

normal je. anak saya pn lambat jalan. masuk 1t 2bln baru bgn tp jln auto jatuh. makan masa nk stbil jalan mcm bdk² lain.

perkembangan anak2x ni lain, selagi dia aktif ,dia nampak ada perkembangan kot lain, dont worry okay.

biasa yg berat kaki ni mulut ringan. potpetpotpet bercakap je tak henti 😁

1y ago

ya betul. panjat pun blh tahan jugak

ank sy pn lmbt..tp meniti laju j..gg plk bru 2 btg..mulut laju potpet2

Tak berjalan langsung atau dah bertatih?

1y ago

Ohh normal. Teruskan melatih anak.