SAKIT / Petanda nak melahirkan atau bukan??

1. Skrg tengah sakit hulu hati.. Rasa pedih sangat. Dh bawak makan n minun.. Still sakit gak.. Dri malam tdi sampailah skrg.. Smpai susah nak tido.. 2. Sakit bahgian perut.. Kerap ke tandas.. Utk buang air besar.. Dlm sehari ad 4 5 kali mcm tu.. Normal ke tu? Mcm mana nak atasi.. ?

1 Balas

Sy lepas je 36w rasa smua tu, sampai suami pn tak tdo skali sbb sy xleh tdo, reflux tgh² mlm.. kerap membuang tu drp awal pregnant lg.. false contraction / braxton hicks ada rasa x sis? Week ke berapa skrg nie?

5y ago

Contraction palsu.. sy drp 28w dh rasa contraction palsu nie.. mcm senggugut tp jarang².. sampai nk pecah air mentuban pn masih rasa..