Checklist beg baby

1. Pampers saiz new born  2. Baju siang dan malam (panjang)  3. Seluar siang dan malam (panjang)  4. Mitten & booties  5. Bedung  6. Barut  7. Topi 8. Selimut  9. Tuala mandi baby  10. Tuala muka 11. Tisu basah  12. Keperluan barangan mandi baby  13. Bedak, baby lotion 14. Baby oil / Minyak Telon 15. Vaselin baby 16. Napkin 17. Diaper bag

1 Balas

Baju cukup 1 atau 2 je. Sbb baby kena bedung n ada d sediakan d hospital. Tak yah bawak byk2. Yg penting pampers je klu tak nak guna pun takpe.