tak boleh berharap sgt

Org kata klu perut lonjong kedepan ank llki,klu bulat kembang plk ank perempuan,,, Sy dah 3 boboi,teringin nk dpt gegel,,mcm dh confident dpt gegel sbb perut mcm bulat kembang,,tp xtw la knp ttbe mlm ni rse lonjong lain mcm,hahahaha #25week 27week bru nk scan 4D untuk mnjawab smua keraguan dlm otak. . Suggest klinik mne yg best layanan dye,,xnk lyanan yg bajet2 lawa,xnk lyanan yg suka pandang material..??

1 Balas

https://www.appointmentquest.com/scheduler/2160064131 Pilih klinik/hosp n sonographer, nnt sonographer akan dtg sini. Dia cuma sewa tempat utk scan je. Boleh pilih nk scan apa, detail, 3d,4d,5d,6d...Confirm tak diva, memilih etc. Sy dh buat 2 kali utk 2 org anak. Kat ampang n kota damansara. Ada byk lg tmpat. Sonographer dtg sendiri, n sgt professional. Habis sesi, dia balik lah. Pihak klinik n hospital mmg tak kacau langsung.