GERAK BBY

Klo iktkn hari nie da mula kira gerakkan bby...mcm mne cranya yew....sy first time....

1 Balas

Ada nurse bagitau cara ka? Sebab kalau ada baru kita kira. Setiap org lain cara.macam baby saya dia banyak bergerak.dalam 1jam dah siap 10moves tapi nurse saya marah kata saya salah kira.bila tanya dr dia kata betul cara saya sebab time tu mmg ada pergerakan masa dr check.

5y ago

Tendang dia kena kuat la..kalau soft2 tu tak kira dia kata..