baby boy

Alhamdulillah...pengalaman yg ckup untukku -13/11/19=admit di hospital selayang serah diri -14/11/19=diberi rawatan dan kawalab dri doktor n nurse -15/11/19=air kertuban tidak pecah lg...dipaksa pecah oleh doktor pd 12.45H...mula sakit seperti senggugut dan dihantar laboor room pkul 5.00ptg..diberi masuk bg menambah contraction Maka pd 9.43mlm...lahir la hero pd 15/11/2019 seberat 2.66kg *PENGALAMAN BILA DIPAKSA BERSALIN*

2 Balas

Sama je dengan sy sis. Dipaksa bersalin juga. Janji kita selamat bersalin. Baby pun sihat.

Tahniah...