Sentiasa Berfikir

Pregnant kali ni, kerap sangat berfikir.. Bila sesuatu berlaku, terfikir what the next, next ,next and the next.. Panjang sangat jalan ceritanya, sampai kadang benda tu tak berlaku pun, imaginasi terlalu kuat , sampai boleh menganggu emosi .. Pelik ya..

1 Balas

Buat something yg bole alihkan awak daripada berfkir .tak baik risau2 sgt time preggy ni kang tak memasal stress pulk😅

5y ago

Saya pun cmtu time preggy dgn mmg bnyk msalah .. Tp saya alihkan diri dari berfikir pergi berjln . Sllunye sb xde bajet sye g uma cousin je la main msak2 try resepi bru dpt dri fb hahah klu duk uma mmg brfkir je