Saje nak share skincare yang saya pakai sesuai untuk preggy mommy.

Muka licin sekarang ni. Harapnya kekal licin la sampai bersalin. Kirah masa pregnant dekat Zulfa memang dahsyat jerawat membiak atas dahi? Pergi memana pun orang tegur. Tapi biasanya orang faham je faktor hormon kan. Masa pregnant Zulfa tak jumpa Mary Jardin lagi. Lepas bersalin baru jumpa. Usaha jugak cari sebab muka teruk sangat. Berjerawat, berparut dan kulit kusam. Sebulan je pakai, terus helok muka hakak? Licin terus! Tapi tu la pregnant kali ni tak nak la muka tak berseri. Nak kekal berseri? Hahahaha. So far kirah konsisten pakai Calendula Set tu je. Duduk rumah pakai Facial Cleanser dengan Face oil. Kalau keluar add on Serum sebab ada sunblock sekali. Puas hati la dengan muka lepas pakai Calendula Set ni? Baru je repeat Facial Cleanser. Tahan 3 bulan jugak. Pakai 2 kali sehari?

1 Balas

good sharing :)