TIPS MENGHILANGKAN SELESEMA BAYI DENGAN MENGGUNAKAN BAWANG PUTIH.

TIPS MENGHILANGKAN SELESEMA BAYI DENGAN MENGGUNAKAN BAWANG PUTIH. Kirah sangat ingat waktu pertama kali Zulfa diserang selesema pada usia seawal 2 bulan. Selesama yang sangat teruk sampaikan kirah terpaksa tidurkan Zulfa dalam carseat (tidur dalam keadaan duduk). Pergi klinik kesihatan. Doktor tak bagi apa² ubat sebab Zulfa baru 2 bulan. Doktor hanya sarankan Kirah untuk teruskan penyusuan badan. Hanya susu ibu yang menjadi pengubat semulajadi bayi ketika usia begitu. Tapi kita sebagai ibu mana la sanggup nk tengok anak sakit. Lagi pula kalau sampai menganggu tidur si manja kita. Alahaiii kesiannya. Rasa nak ambil je sakit tu dari anak dan beri pada kita, biar kita yang menanggung. Jadi kirah cuba search tips untuk menghilangkan selesema dengan menggunakan bahan semula jadi. Dibawah ni kirah kongsikan tips dan caranya. Kirah menggunakan bawang putih sebagai bahan semula jadi untuk menghilangkan selesema dan kahak. Manfaat bawang putih sangatlah banyak. Bawang putih boleh dijadikan ubat untuk meredakan keradangan dada, melancarkan pernafasan dan memberikan tidur anda nyenyak tanpa gangguan pernafasan. Jadi cara untuk menghilangkan selesema adalah dengan menggunakan minyak bawang putih. Sangat mudah! Teruskan bacaan di fb kirah. Tekan link ini ye. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2421568474538784&id=100000569653260 Semoga membantu para ibu yang dalam kesulitan❤

2 Balas

thanks for the tips