Kisah susu tepung ?

alkisahnya saya dah penat mcuba bermacammacam jenis susu anak tknak terima smpai msk 9 10bulan dh. apatah rsa soya pun dia tknokknyaa , susu coklat buleh ka? susu coklat apa y okay utk 9 bulan . pls saya buntu , and sya ada susu , lactgn 1pack lgi tkbukk , siapa nak , byr postage shj.

1 Balas

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya..sbb ank sy full bf smpai skrng.....xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..mg d pmudahkan segalanya..aamiin..😉