Antara zoo dan akuaria, mana satu anda pilih untuk bawa anak dan keluarga?
Voice your Opinion
Zoo
Akuaria

3982 respon

31 Balas

tiada...kesian tgk haiwan2 tu kurus mcm xckup mkn ermmm....some looks lonely/ bored lagi especially tiger 😰

knl tmpt yg kcik dlu mcm aquria. .mmg x byk bintamg tp knl kn skit2 dlu ..zoo besr .hehehe

kalau ada rezeki nak bawak pi tengok dedua..silap2 mak dia yg over lebih😂

Aquaria ..kena kumpul duit dlu .. dgr cite tiket dia Mahal😄

2 2 ok. Tp lbh kpd akuria.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

mahai gila pi aquaria, kalau ada rezeki lebih insya allah

Dua²..in shaa allah lg pn dua² rsa tiket die mhal😅

dua2 pun okay👌🏻asalkan patuhi SOP.😊

2,2 nak bawak..

22 pn sy pergi