Mitos-Mitos Kehamilan: Mana Satu Yang Anda Dengar?

Zaman sekarang ni walaupun dah moden masih ada lagi yang percaya mitos-mitos kehamilan ni. Ada yang kata "jangan makan kicap, nanti kulit anak lahir hitam" "Minum air sejuk tulang anak jadi kuat!" dan macam-macam lagi lah. Haa, cuba kongsi sikit apa antara mitos prang hamil yang pernah anda dengan, Mummy!

Mitos-Mitos Kehamilan: Mana Satu Yang Anda Dengar?
14 Balas

alhamdulillah..family Sy dari arwah nenek LG xde nk bg mitos pepelik utk anak cucunya.. majoriti siapa yg beranak..seronok je preggy n berpantang tak stress