No More Pregnant After First Pregnancy

Yep, sebab, sy ada baca fakta, kalau first pregnant alahan teruk, second pregnancy akan jadi benda sama juga.. SERIK!

12 Balas

Time ni cakap serik. Lepas beranak nanti rindu laa nak alahan. Nak gerak gerak baby dalam perut. Rindu nak beranak. Saya pun cakap macam tu. now rindu nak rasa semua tu walaupun anak baru 4 bulan 😂

4y ago

Kn?? Masa nak beranak tu. cakap kat suami. Ni last. Cukup la twin ni anak kita. Lepas pantang terus cakap dekat twin. Taknak masok perut ibu balik ke? Rindu nak pregnant 🤣