No More Pregnant After First Pregnancy

Yep, sebab, sy ada baca fakta, kalau first pregnant alahan teruk, second pregnancy akan jadi benda sama juga.. SERIK!

12 Balas

Sy pun salah sorg yg alami alahan teruk wktu mngandung ank pertama.. pjj lg duduk sorg2 dgn ujian besar lg wktu tu yg buatkan mental breakdown hari2. Rasa mmg nak jarak jauh sgt. Tp Allah takdirkan anak tu umur sampai lima bulan je. Sekarang sy hamil lg. N sy hadap alahan sama cuma dah tak pjj.. kdg2 kita taknak bnd tu tapi jalan hidup yg ubah kehendak tu. Skang sy tak kesah nak mngandung sbb rindu baby.