No More Pregnant After First Pregnancy

Yep, sebab, sy ada baca fakta, kalau first pregnant alahan teruk, second pregnancy akan jadi benda sama juga.. SERIK!

12 Balas

Tu la alahan mmg teruk. Tp masa 1st trimester je kan? Sy rasa masuk 2nd trimester dh okkk..btenaga nk jalan2 bagai.. Tp time 3rd trimester jd skt2 bdn dgn pinggang sbb perut besar..😅 pstu mlm2 kerap kencing dgn ssh nk tidur sbb bby aktif sgt mlm2.. Besar pgorbanan nk jd seorg ibu ni rupenye. Huhu