Gembiranya sudah buka Buku Pink

Yeah…akhirnya daa buka buku pink untuk pertama kalinya..rasa seronok pulak walaupun nurse suruh puasa dari jam 10pm dan minum air gula(nasib tidak muntah) dan baru boleh makan jam 11am selepas selesai ambil darah kedua kalinya..Rasa seronok dan tidak boring walaupun tunggu berjam-jam kat KK sebb tgk pelbagai jenis perut pompuan mengandung, Tgk bayi2 yg mungkin baru beberapa hari lahir cek kuning dorang, tangisan bayi…layanan Jururawat yang sangat mesra..dan lebih happy dengar denyutan baby sy sendiri.❤️❤️

4 Balas

sye pon hrini minum air gula ..not bad la rse dia .. Alhamdulillah smue baik² je..setelah 2 kali gugur ..dpt jgk rse buka buku pink ❤️

ya sronok kan..sy masa bkk bku pink..rasa xcaya hehee..eh dh ada bku pink dh kita heehe

Berapa minggu? Kenapa buka2 buku terus kena minum air gula?

1y ago

Oooooo mcm tu rupanya. Sy pernah gugur, umur 30. Minum nnt minggu 20

🥰