Buka Buku Pink

Assalammualaikum, saya nk tanya kepada puan² yg berpengalaman.. esok saya ada janji temu utk buka buku pink & nurse minta saya puasa bermula jam 10 malam hingga 8 pagi esok untuk ambil darah. Soalan saya, sepanjang kena puasa tu.. air masak pun memang tak boleh minum ke? Sebab saya jenis yg senang haus sejak mengandung ni & perut sentiasa berangin.#ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

1 Balas

Macam sy minum je air masak. Tapi sy pelik ada orang kata tak boleh 😅

3y ago

Sy penah tanya nurse minum air masak boleh ke? Dia jawab puasa kan 🤣 Tapi takpe la sbb malam tido pun awal, kdg2 curi2 minum jgk. Bila kena puasa la jadi terasa sgt nak minum 😂