Siapa setuju sini?

Ye... Penat ke.. Sakit ke.. Kerja ke... Surirumah ke... Isteri lah yang akan tetap cuba untuk kuat 🙁 Ya ALLAH... berilah kebahagiaan melimpah ruah buat semua yang bergelar isteri... kasihanilah dia, dan berikanlah dia kesihatan yang baik.. Aamiin... *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Siapa setuju sini?
27 Balas

Mc bilaa laki cutii ...🤣

kerja paling mulia ni

aminnn yq rabbb ❤

Mc bila suami ajk brcuti.

3y ago

Hehehe betul tu. 😁 Kalau bercuti MC uruskan rumah dan MC memasak. Tp tetap juga kena uruskan anak2. Kalau disuruh suami uruskan anak, baju kasut semua x matching. 🤣

aminnnn....🤲

Takde mc.

takda mc

🙏🙏

aamiinnn

x ade mc