Eh, jangan tidur dulu! Baca ni, terutamanya si suami!

Pssst~ Orang sebelah nak tidur dah ke tu? 👀 Haah cuba kejut sekejap baca bawah ni sama-sama okay especially yang tengah hamil tau 🤰 Suami kalau nampak isteri dah pegang sana sini badan serba tak kena berdiri duduk tidur tu...Tolong-tolonglah ringankan tangan ya. Barulah tenang sikit hati isteri diberi perhatian & kasih sayang lebih sikit tau 🥰 *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan.

Eh, jangan tidur dulu! Baca ni, terutamanya si suami!
6 Balas

sebenarnya tak semestinya isteri hamil je kena urut.. urut jelah bila bila mase untuk mengeratkan kasih syg.. isteri yg penat jaga anak ni lagi kena urut berbanding mase hamil dulu sebenarnya.. nak makan pun xsempat.. 🤣🤣🤣

Alhmdulillah.. suami banyak membantu.. walaupun cuma balik hari minggu je sebab perkahwinan jarak jauh. xpernah lupa urut dan picitkan badan sebelum tidur ☺️

Alhamdulillah suami memang jenis banyak membantu. Dia yang tolong urutkan, dia yang tolong uruskan anak🤍

saye senang jenis tak suka urut tapi boleh urut orang

Alhamdulillah

❤️